Log ind

Potemøder

Aktuelle potemøder

Onsdag d. 28. februar 2018, kl. 19.
P-piller og løbetid
v/dyrlæge Nina Diers fra Ølby Dyrehospital
P-piller er ikke den ideelle løsning, men er det synd at lade hunkatten gå uden p-piller i meget lang tid, hvor de går ind og ud af den ene løbetid efter den anden.
Kan hunkatten blive urenlig, dårlige i kondition, og kan det måske ende i livmorsbetændelse? Alt dette vil I høre mere om, hvis I kommer til en spændende aften.

Ølby Dyrehospital
Ølby Center 12
4600 Køge

Pris: Medlemmer af Racekatten er gratis. Øvrige 50 kr.
Onsdag d. 2. maj 2018, kl. 19.
Sund avl
v/Dyrlæge Frederik Meyland-Smith
Hvordan håndterer du bedst arvelige lidelser.
Dyrlæge Frederik Meyland-Smith kommer og holder foredrag om hvordan håndterer vi bedst arvelige lidelser - så man undgår at sende 'aben' videre til næste generation.

Valby Kulturhus
Valgårdsvej 4-8
2500 Valby

Pris: Medlemmer af Racekatten er gratis. Øvrige 50 kr.

Potemøder for alle katteinteresserede

Potemøderne er typisk gratis for medlemmer af Racekatten - øvrige deltagere er velkomne mod betaling af 50 kr.

Tilmelding og yderligere info om potemødet sker hos Lene Skov Mikkelsen pr. e-mail: workshops@racekatten.dk

Der oprettes ventelister til potemøder, hvor alt er optaget. Husk at melde afbud, hvis du ikke kommer - så har en anden chancen for at deltage.

Opdrætterworkshops hos Racekatten

Hos Racekatten har vi potemøder i 4 farver:

Da Felis Danica har lavet en Opdrætteruddannelse, har Racekatten valgt at stoppe med at udbyde de 4 grundlæggende potemøder
I stedet opfordrer vi vores medlemmer til at deltage på Felis Danicas Opdrætteruddannelse.
Når du har deltaget og fået dit diplom på Felis Danicas Opdrætteruddannelse, så tæller det som en "rød pote" i Racekatten.
Når den "røde pote" er opnået, kan man ved at deltage på potemøder opnå poter i de andre farver. Du kan godt begynde til potemøder, inden du deltager på Felis Danicas Opdrætteruddannelse. Men du modtager først din pote, i den farve du har opnået, når du har dit diplom, og Racekatten har set det.

Disse potemøder er tænkt som en uddannelse af de opdrættere, der er medlem af Racekatten og som ønsker at synliggøre overfor f.eks. killingekøbere, at de er seriøse med deres opdræt, har sat sig ind i de grundlæggende ting, samt hele tiden følger med og videreuddanner sig så godt som man nu kan. Det er også en oplagt mulighed for at møde andre opdrættere, og netværke på tværs af race.

gives, når opdrætteren har deltaget i yderligere 4 potemøder (i alt 4 potemøder + FD) efter eget valg.

gives, når opdrætteren har deltaget i yderligere 4 potemøder (i alt 8 potemøder + FD) efter eget valg.

gives, når opdrætteren har deltaget i yderligere 4 potemøder (i alt 12 potemøder + FD) efter eget valg.

Når man opnår en pote, vil Racekatten maile et diplom samt et logo med stamnavn på - dette vil man kunne annoncere med på hjemmeside mv.
Opdrættere med og får en gratis Opdrætterannonce på Racekattens hjemmeside, hvor man også vil kunne se en fuldstændig liste over samtlige udleverede poter.
Hvis stamnavnet indehaves af 2 personer, der begge er medlem af Racekatten, skal blot en af disse være tilstede på potemødet, for at få tildelt point. Logo må kun benyttes så længe min. 1 af indehaverne af stamnavnet er medlem af Racekatten.


Opdateret 21-02-2018 kl. 18:31 © Racekatten / Lene Skov Gerken (0,01 sek.) CVR: 93269551